Declaraţie privind arhivarea publicaţiilor în Repozitoriul Instituţional  

al USMF "Nicolae Testemiţanu" în domeniul ştiinţelor medicale

                                                                                                                                      

descarcă formular

Protocoale clinice standardizate pentru stările critice în pediatrie

  1.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Edemul pulmonar la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  2.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Hemoragia pulmonară la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  3.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Alimentaţia parenterală la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  4.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Insuficienţa renală la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  5.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Acidoza respiratorie la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  6.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Acidoza metabolică la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  7.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Alcaloza respiratorie la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  8.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Alcaloza metabolică la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  9.  Protocol clinic standardizat pentru medicii neonatologi din secţiile de reanimare şi terapie intensivă „Şocul la nou-născut” (aprobat de Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr. 4 din 27.11.09)
  10.  Protocoale clinice standardizate în urgenţe pediatrice (aprobate prin Consiliul de Experţi al MS, proces verbal nr.1, din 26.03.2010)

Book-Trailer

  

biblioteca electronica didactica 1 1

Video tutoriale

 

primo

descarcă video tutorial

 

 

 

 

logo-IBN