Acces la resursele platformei Wiley Online Library

Publicat: 06.09.2019

 

1 STIMAȚI UTILIZATORI!2

 

Vă informăm că Biblioteca Științifică Medicală oferă acces la resursele platformei Wiley Online Library. WOL este o platformă de cercetare, multidisciplinară destinată tuturor membrilor comunității științifice. Colecția include peste 20 000 titluri de cărți, peste 200 titluri de manuale și ghiduri, 1600 reviste științifice recenzate și 13 baze de date (Chimie & Medicină bazată pe dovezi).

Platforma WOL oferă acces la cele mai relevante publicații științifice din domeniul științelor medicale: anestezie și managementul durerii, dermatologie, medicină de urgență, endocrinologie, gastroenterologie și hepatologie, medicină generală și internă, geriatrie, hematologie, boli infecțioase și microbiologie, nefrologie, neurologie, obstetrică și ginecologie, oncologie și radioterapie, oftalmologie și optometrie, otolaringologie, patologie, pediatrie, farmacologie și medicină farmaceutică, psihiatrie, radiologie și imagistică, chirurgie, transplantologie, nursing, stomatologie ș.a.

Menționăm faptul că, accesul este asigurat doar din campusul universitar pe bază de IP instituțional (bibliotecă, catedre, departamente, laboratoare științifice și alte subdiviziuni universitare). 

https://onlinelibrary.wiley.com/

 

Perioada de acces 05.09.2019 – 31.10.2019

 

Pentru detalii de acces, Vă puteţi adresa la:

 

Centrul de Informare INFOMEDICA Nr. 1 (Bl. Didactic Central, et. 1, tel.: 0 22 205-216);

Centrul de Informare INFOMEDICA Nr. 2 (Bl. Didactic Nr. 2, et. 3, tel.: 0 22 205-491);

Centrul de Informare INFOMEDICA Nr. 3 (IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”, et. 3, tel.: 0 22 205-490).

 

email: infomedica@usmf.md

web: http://library.usmf.md

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-