Acces gratuit la UpToDate, oferit de editura Wolters Kluwer pentru comunitatea universitară medicală

Publicat: 27.05.2024

Stimaţi membri ai comunităţii universitare,

 

Biblioteca Ştiinţifică Medicală Vă informează că, din data 27.05.2024 Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie  „Nicolae Testemiţanu” şi editura Wolters Kluwer vă oferă acces gratuit la baza de date UpToDate (www.uptodate.com/online), un sistem de căutare şi regăsire  a informaţiei performant ce le permite medicilor să utilizeze în activitatea lor practică medicina bazată pe dovezi: 12.400 de subiecte clinice și de educație a pacienților, pregătite de o echipă editorială de peste 7.400 de experți. Baza de date UpToDate este destinată clinicienilor şi este parte esenţială a practicii de zi cu zi a specialiştilor din domeniul medicinii. Este concepută pentru a permite profesioniștilor din domeniul sănătății să diagnosticheze boli, să pregătească planuri de tratament și să partajeze informații clinice rapid și eficient. UpToDate este singura resursă asociată cu cele mai bune rezultate bazate pe dovezi, care serveşte drept suport informaţional în luarea deciziilor clinice, indispensabilă pentru sute de mii de medici şi practicieni din sistemul de asistenţă medicală. Baza de date este actualizată continuu şi oferă acces la cele mai recente cercetări din domeniu.

Rezultatele a peste 100 de studii demonstrează că pacienții primesc îngrijire mai bună atunci când clinicienii folosesc UpToDate.

Accesul la UpToDate (www.uptodate.com/online) este asigurat pe o perioadă de 1 lună (27 mai - 27 iunie).

Pentru a beneficia de acces la conținutul UpToDate, este necesar să vă înregistrați. Accesați www.uptodate.com/online de pe un dispozitiv conectat la rețeaua instituțională și faceți click pe butonul „Înregistrare” din colțul de sus al paginii.

După completarea formularului de înregistrare, faceți click pe butonul „Trimite codul de verificare” din partea de jos.

Introduceți codul de confirmare trimis la adresa dvs de e-mail în secțiunea relevantă din partea de jos a paginii de înregistrare și finalizați procesul de înregistrare efectuând un click pe butonul „Trimite codul de verificare”.

 

Despre beneficiile înregistrării:

http://vid.uptodate.com/watch/Mr35dd4zwzQybEfgVX8Lj1

 

Pentru informații detaliate despre cercetări, accesaţi:

https://www.wolterskluwer.com/en/solutions/uptodate/about/research.

 

Alte informaţii despre UpToDate:

http://vid.uptodate.com/watch/hkY5oQNMzbvGqyKPvuaGGa?

Wolters Kluwer

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

PRO (100%)
100%
CONTRA (0%)
0%
Voturi total: 1
Perioadă
-