1

Atelier profesional "Bibliotecile medicale din Republica Moldova prin prisma cerințelor actuale (ed. a II-a)"

Publicat: 04.07.2024

Pe data de 3 iulie 2024, Centrul Biblioteconomic Departamental Biblioteca Ştiinţifică Medicală a organizat atelierul profesional "Bibliotecile medicale din RM prin prisma cerinţelor actuale". 

Ţinând cont de faptul că tendinţele de dezvoltare ale domeniului sunt foarte accelerate, bibliotecile şi bibliotecarii trebuie să fie în pas cu aceste tendinţe pentru a-şi demonstra utilitatea şi a-şi spori vizibilitatea în comunităţile pe care le deservesc. Astfel, specialiştii din cadrul BŞM partajează cunoştinţe noi pentru bibliotecarii din reţeaua bibliotecilor medicale, le oferă atât suport metodologic, cât şi instruiri pe diverse tematici. 

Axe de conținut ale atelierului: forme, metode și instrumente ( de design grafic) de promovare a activității bibliotecilor medicale, serviciilor pe care le prestează și resurselor informaționale la care biblioteca oferă acces (marketing prin intermediul rețelelor sociale); programarea și raportarea activității bibliotecilor medicale; utilizarea indicatorilor de performanță obligatorii pentru bibliotecile medicale în elaborarea raportului de activitate; prezentarea portalului informațional unic Research4Life.

Formabilii au beneficiat de posibilitatea de a vizita spațiile noi ale Bibliotecii.

A se vedea programul activităţii.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

PRO (100%)
100%
CONTRA (0%)
0%
Voturi total: 1
Perioadă
-