Atelierul profesional „Evaluarea bibliotecilor medicale din Republica Moldova: probleme, sarcini, oportunități”

Publicat: 12.07.2021

1Atelierul profesional cu genericul „Evaluarea bibliotecilor medicale din Republica Moldova: probleme, sarcini, oportunități” a fost organizat de  Biblioteca Științifică Medicală în data de 8 iulie 2021. Scopul acestuia a fost direcţionat spre orientarea şi susținerea metodologică a bibliotecile medicale din rețea în procesul de evaluare.

În cadrul activității s-a discutat despre sarcinile, problemele și oportunitățile  bibliotecilor medicale prin prisma ”Regulamentului privind evaluarea bibliotecilor publice”, precum și despre rolul indicatorilor de performanță în evaluarea bibliotecii. La lecțiile practice bibliotecarii au încercat să evalueze activitatea bibliotecilor în care activează, ţinând cont de cerințele Regulamentului, și au calculat un set de indicatori de performanță privind activitatea bibliotecii în anul 2020.

La atelier au participat bibliotecarii care activează în Bibliotecile Colegiilor de Medicină din ţară și în cele ale instituțiilor de cercetare în domeniul medicinei (Institutul de Urgență și Institutul de Ftiziopneumologie ”Ghiril Draganiuc). 

1
2
3
1
2
3

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-