Societatea de Pediatrie

Donație de carte din partea AO Societatea de Pediatrie din RM, condusă de preşedinta Ninel Revenco, dr. hab. în șt. med., prof. univ., şefa Departamentului Pediatrie a USMF "Nicolae Testemiţanu"

Publicat: 21.04.2021

1Astăzi, 21 aprilie 2021, Biblioteca Științifică Medicală a fost vizitată de o delegaţie a Asociației Obștești Societatea de Pediatrie din RM, condus de președinta Ninel Revenco, a dr. hab. șt. med, profesor universitar, şefa Departamentului Pediatrie a USMF "Nicolae Testemiţanu".  

Societatea de Pediatrie a adus în dar 90 de exemplare a Manualului de Pediatrie, ediția a 2-a. Publicaţia didactică expune informaţii teoretice și practice necesare pentru însuşirea principalelor metode utilizate în practica medicală pediatrică.

Acest manual de o valoare inestimabilă vine să asigure procesul de instruire, cercetare și practică medicală pediatrică.

Administrația Bibliotecii aduce sincere mulțumiri colectivului de autori pentru contribuția adusă la dezvoltarea colecției de profil.

1
2
3
4
1
2
3
4

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

PRO (100%)
100%
CONTRA (0%)
0%
Voturi total: 1
Perioadă
-