Donație din partea dlui Dimitri COZANITIS, profesor la facultatea de Medicină, Departamentul Diagnostică și Terapeutică, Universitatea din Helsinki, Finlanda

Publicat: 23.01.2020

1Colecțiile Bibliotecii Științifice Medicale a IP USMF „Nicolae Testemițanu“ s-au completat, recent, cu noi publicații grație unei donații din partea domnului Dimitri COZANITIS, profesor la facultatea de Medicină, Departamentul Diagnostică și Terapeutică, Universitatea din Helsinki, Finlanda. Donația cuprinde 7 titluri (284 exemplare) reviste medicale în limba engleză și va servi în calitate de suport informațional în procesul de instruire, cercetare și practică medicală pentru studenții, profesorii, cercetătorii și practicienii medicali ai IP USMF „Nicolae Testemițanu“.

Administraţia Bibliotecii Științifice Medicale aduce sincere mulţumiri domnului Dimitri COZANITIS pentru contribuţia substanţială la dezvoltarea colecţiilor Bibliotecii.

1

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-