Expoziția „Leonid Cobîleanshi – personalitate notorie în medicină”

Publicat: 06.12.2019

3La 29 octombrie 2019, comunitatea universitară a marcat 80 de ani de la nașterea ilustrului savant Leonid Cobîleanschi, personalitate marcantă a medicinei autohtone, rector al Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova (1986-1994), iar la 8 decembrie curent se vor împlini 25 de ani de la trecerea în eternitate a distinsului profesor.

Cu acest prilej, Disciplina limba română, în data de 5 decembrie 2019, i-a adus un omagiu celui care a fost rectorul și profesorul Leonid Cobîleanschi, exprimându-și recunoștința, admirația, respectul, prin organizarea unei manifestări cultural-științifice cu genericul „Leonid Cobîleanschi – rector și savant proeminent cu moralitate și modestie ireproșabilă”.

În contextul activității date, Biblioteca Științifică Medicală a IP USMF „Nicolae Testemițanu“ a participat cu expoziția „Leonid Cobîleanshi – personalitate notorie în medicină”.

3
4
5
6
3
4
5
6

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-