Ziua Europei 2023

Felicitări cu prilejul Zilei Europei!

Publicat: 09.05.2023

 

Ziua Europei 20239 Mai – Ziua Europei o sărbătoare a păcii și a unității, dedicată istoriei unui continent care a dăruit un model de cultură, civilizație, solidaritate, dialog și de colaborare pentru binele oamenilor. 

Ziua Europei ne face să conștientizăm că pacea, demnitatea umană, drepturile omului și toleranța sunt valorile fundamentale pe care se construiește o comunitate unită, integră și prosperă. Astăzi ne bucurăm nespus de statutul țării noastre de candidat al Uniunii Europene, dar ne dorim ca Republica Moldova să devină membră cu drepturi depline. Doar uniți, putem construi un viitor prosper!

În aceste timpuri, când siguranța continentului european este pusă sub amenințare, când se duce un amplu război informațional ce afectează și integritatea Republicii Moldova, venim cu un îndemn de a ne consolida eforturile în crearea unui spațiu informațional transparent, promovarea democrației, libertății și solidarității la nivel național, iar ulterior să pășim ferm în marea familie a Uniunii Europene.

La mulți ani prodigioși, Europa!

Ziua Europei 2023
usmf
Ziua Europei

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

PRO (100%)
100%
CONTRA (0%)
0%
Voturi total: 1
Perioadă
-