Prezentarea bazelor de date de profil medical, resurselor informaționale privind medicina bazată pe dovezi, resursele bazei de date SAGE Research Methods

Publicat: 22.10.2019

 

1

În cadrul Săptămânii Internaționale a Accesului Deschis, pe data de 22.10.2019, Biblioteca Științifică Medicală a organizat campania de promovare a bazelor de date de profil medical şi farmaceutic, resurselor informaționale privind medicina bazată pe dovezi, resurselor în acces deschis (Pubmed, Scintific Electronic Library Online (SCIELO), Directory of Open Access Journals (DOAJ), Free Medical Journals, PLOS Medicine, etc. şi resursele bazei de date SAGE Research Methods. Evenimentul a fost organizat pentru colaboratorii catedrei Optometrie a USMF „Nicolae Testemițanu”.

Membrii catedrei au manifestat un interes sporit faţă de resursele informaționale privind medicina bazată pe dovezi şi resursele în acces deschis.

1

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-