oa2020

Săptămâna Internațională a Accesului Deschis, 19-25 octombrie 2020

Publicat: 11.10.2020

Săptămâna Internațională a Accesului Deschis (AD) este un eveniment care se desfăşoară anual la nivel global. În anul curent, Săptămâna Accesului Deschis se desfăşoară în perioada 19-25 octombrie cu genericul “Open with Purpose: Taking Action to Build Structural Equity and Inclusion”/„Deschiși cu scopul: întreprinderea acțiunilor pentru construirea echității structurale și a incluziunii”. Cu această ocazie, Biblioteca Ştiinţifică Medicală (BŞM), de rând cu Universitățile, colegiile, institutele de cercetare, agențiile de finanțare și centrele analitice vor organiza activități cu scop de informare și promovare a Accesului Deschis la informație, destinat comunității științifice medicale din țară.

Biblioteca Științifică Medicală a USMF "Nicolae Testemițanu" Vă îndeamnă la cooperare pentru a promova și a participa activ la inițiativa Accesului Deschis! Împreună și cu pași siguri să întreprindem acțiuni pentru fortificarea cercetării și inovării, care va avea impact direct asupra îmbunătățirii calității asistenței medicale.


Programul evenimentelor din Săptămâna OA 

Pliant Saptamâna Internațională a Accesului Deschis

Poster „Implicațiile BȘM în promovarea Accesului Deschis”

oa

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-