Training „Conservarea și restaurarea documentelor de bibliotecă”

Publicat: 05.04.2019

1În perioada 01-04 2019, colaboratorii Bibliotecii Ştiinţifice Medicale USMF “Nicolae Testemiţanu” au participat la cursul de instruire „Conservarea și restaurarea documentelor de bibliotecăcare a avut loc la Centrul de Conservare și Restaurare a Documentelor a Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, realizat în cadrul Programului Naţional „Memoria Moldovei”, formator - Dna Valentina Granaci.

   Scopul instruirii a fost însuşirea regulilor de conservare în depozitele de carte şi aplicarea metodelor de restaurare pentru documentele vechi şi rare şi de tip modern.2

    Instruirea a fost utilă prin obţinera unor abilităţi noi în domeniul conservării şi restaurării colecţiilor de către personalul BŞM.

Biblioteca Ştiinţifică Medicală aduce sincere mulţumiri doamnei Valentina Granaci, şef Centru de Conservare și Restaurare a Documentelor a BNRM pentru cursul util şi interesant oferit de domnia sa.

1

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii