Training privind accesarea resurselor informaționale de profil medical și farmaceutic în cadrul Catedrei Diagnostic de Laborator Clinic

Publicat: 24.10.2019

1Săptămâna Internațională a Accesului Deschis la informaţie este un prilej deosebit de a continua activităţile de promovare a resurselor informaționale de profil medical și farmaceutic. În data de 23 octombrie 2019, Biblioteca Științifică Medicală a organizat un training privind accesarea resurselor informaționale de profil medical și farmaceutic în cadrul Catedrei Diagnostic de Laborator Clinic. Trainingul a avut ca scop instruirea colaboratorilor catedrei privind accesarea resurselor informaționale de profil medical și farmaceutic.

Participanţii au manifestat un interes deosebit faţă de Scopus, care este o bază de date bibliografică şi bibliometrică în format online. Deasemeni a fost prezentat şi Mendeley Reference Manager, un soft de destiune a  referinţelor bibliografice.

Participanții s-au implicat activ în cadrul instrurii și au dezvoltat abilități de utilizare a resurselor prezentate.

1

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-