1

Training privind accesarea resurselor informaționale de profil medical și farmaceutic și utilizarea soft-ului academic de gestionare a referințelor bibliografice, MENDELEY

Publicat: 17.09.2019

1În data de 13 septembrie 2019, Biblioteca Științifică Medicală a organizat un training desfășurat în cadrul Catedrei de Epidemiologie a USMF ”Nicolae Testemițanu”.

În acest context, au fost prezentate bazele de date de profil biomedical abonate de BȘM, cele mai relevante resurse informaționale privind medicina bazată pe dovezi cît și modalitățile de regăsire eficientă a informației.

 De asemenea, au fost prezentate resursele bazei de date SAGE Research Methods ce oferă materiale suport în etapele desfășurării cercetării științifice.2

       Colaboratorii Catedrei de Epidemiologie, au manifestat interes sporit în vederea utilizării soft-ului academic Mendeley. Astfel, au fost prezentate avantajele și necesitatea utilizării  soft-ului în activitatea de cercetare.

       Participanții s-au implicat activ în cadrul instrurii și au dezvoltat abilități de utilizare a resurselor prezentate.

2
3
1
2
3
1

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-