1

Atelier profesional: „Bibliotecile medicale din Republica Moldova 2020: Priorități și tendințe“

Publicat: 23.12.2019

În data de 20 decembrie 2019 la Biblioteca Științifică Medicală a IP „Nicolae Testemițanu“ a avut loc atelierul profesional cu genericul „Bibliotecile medicale din Republica Moldova 2020: Priorități și tendințe“, la care au participat 12 bibliotecari din rețeaua bibliotecilor medicale din Republica Moldova.

1

În cadrul atelierului au fost abordate următoarele subiecte:

  1. Biblioteci medicale din Republica Moldova în anul 2020: Priorități profesionale.
  2. Calendar. Date remarcabile: un nou proiect, inițiat de Biblioteca Științifică Medicală a IP USMF „Nicolae Testemițanu“.
  3. Raportul statistic cu privire la activitatea bibliotecilor 6-C prin prisma integrării centrelor biblioteconomice departamentale în sistemul de rapoarte 6C online/
  4. Regulamentul de organizare și funcționare a bibliotecii publice (Regulament-cadru, elaborat de Consiliul Biblioteconomic Național) : prezentare generală.
  5. Întocmirea unui nou Regulament de organizare și funcționare al bibliotecii în baza Regulamentului cadru, elaborat de CBN : Lucru în grup

La finele evenimentului participanții au avut posibilitatea să consulte expoziția de publicații „Publicații din colecția Bibliotecii Științifice Medicale a IP USMF „Nicolae Testemițanu“.

5
2
3
4
5
2
3
4

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-