Donație de carte din partea familiei Țurcan din raionul Drochia

Publicat: 06.11.2020

Colecțiile Bibliotecii Științifice Medicale a IP USMF „Nicolae Testemițanu“ s-au completat recent cu un lot de publicații din domeniulV. Turcan medicinei, grație unei donații din partea familiei Ţurcan din raionul Drochia. 

Cărțile donate au făcut parte din colecția personală a medicului chirurg Vladimir P. Țurcan (1944-2016), absolvent al Institutului de Stat de Medicină din Chișinău (actuala USMF „Nicolae Testemițanu“), în anul 1968. Mulți ani la rând Vladimir P. Țurcan a activat in calitate de sef al Secției de chirurgie a Spitalului raional Drochia.  

Administraţia Bibliotecii Științifice Medicale aduce sincere mulţumiri familiei Ţurcan pentru contribuţia la dezvoltarea colecţiilor Bibliotecii. Lucrările vor fi de un mare folos atât în procesul de instruire a studenţilor, cât şi pentru activitatea practică şi de cercetare a comunităţii medicale din Republica Moldova.

book donation

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-