Masă rotundă „Limitele protecției dreptului de autor și a drepturilor conexe în constituirea și organizarea conținuturilor digitale”

Publicat: 23.04.2019

 

1În data de 19 aprilie, Biblioteca Științifică Medicală a USMF ”Nicolae Testemițanu” în colaborare cu Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală a Republicii Moldova a organizat o masă rotundă cu genericul „Limitele protecției dreptului de autor și a drepturilor conexe în constituirea și organizarea conținuturilor digitale”.  La activitate au participat 32 bibliotecari de la Biblioteca Științifică Medicală a USMF ”Nicolae Testemițanu”, Biblioteca Centrală Universitară a USM, Biblioteca Republicană Științifică Agricolă a UASM și Biblioteca Centrului de Excelență în Medicină și Farmacie ”Raisa Pacalo”, Biblioteca Științifică a Academiei de Administrare Publică din Chișinău.

Invitați speciali ai întrunirii au fost Andrei Moisei, consultant principal, Secția comunicare și instruire, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală și Rodica Crîjanovschi, specialist superior, Secția comunicare și instruire, AGEPI.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Cărții și a Dreptului de autor oaspeții au fost invitați să vizualizeze expoziția: ”23 aprilie – Ziua Cărții și a Dreptului de Autor”.

Loc de desfăşurare: Biblioteca Ştiinţifică Medicală USMF "Nicolae Testemiţanu", Centrul de Informare INFOMEDICA nr. 3, (str. N. Testemițanu, 29, Spitalul Clinic Republican, et. 3).

 

1
2
3
1
2
3

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-