Research4Life - portal informaţional unic de acces la platformele Hinari, AGORA, OARE, ARDI și GOALI

Publicat: 20.07.2021

Stimați utilizatori,

Vă informăm că, din data 01.07.2021 interfața platformei Hinari a fost modificată. Platformele informaționale Hinari, AGORA, OARE, ARDI și GOALI se regăsesc pe un Portal Informațional Unic al programului Research4Life, https://portal.research4life.org. Interfața intuitivă, integrarea câmpului de căutare Summon, aplicarea filtrelor specifice permit regăsirea celor mai relevante publicații științifice din domeniul științelor biomedicale. Opțiunea de a crea un cont al utilizatorului oferă posibilitatea de a crea și gestiona alerte, a elabora și salva liste bibliografice.

Mai multe opțiuni de acces sunt prezentate în Ghidul de utilizare Research4Life Portal Informațional Unic, elaborat de BȘM, care se regăseşte pe site-ul Bibliotecii https://library.usmf.md/.../Research4Life-Unified-Content...

ID și parola de acces instituțional diseminate anterior sunt valabile.

Pentru a beneficia de ID și parole de acces la bazele de date autorizate sau în cazul în care întâmpinați dificultăți privind accesarea resurselor informaționale oferite de BȘM, nu ezitați să ne contactați:

Email: infomedica@usmf.md, library@usmf.md

tel.: 022 205-490

research4life

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Considerați că BȘM trebuie să asigure accesul la raft pentru utilizatori?

Alegeri
Perioadă
-