Ziua lucratorului medical si a farmacistului

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului

Publicat: 18.06.2021

                                                                                                     

medici ilustri

Stimați angajați ai sistemului național de sănătate și medicină, dragi doctori și farmaciști!

Anual, în a treia duminică a lunii iunie sărbătorim Ziua Lucrătorului Medical, zi în care avem încă o dată ocazia să ne exprimăm recunoștința pentru munca, măiestria, profesionalismul de care dați dovadă în orice circumstanțe prin respectarea sacrei și supremei obligații, fixate în Jurământul lui Hippocrate: salvarea vieților umane.

Profesiile de Doctor și Farmacist se numără printre cele mai nobile din lume. Lucrătorii medicali sunt cei care aduc bucuria continuităţii neamului în fiecare familie, care dăruiesc raze de speranţă fiecărui nevoiaș, tratează boli şi suflete.

Toleranţa, empatia şi altruismul de care daţi dovadă desemnează personalități ferme, care se conduc de principii, valori şi spirit de sacrificiu.

Biblioteca Științifică Medicală Vă adresează sincere felicitări şi calde urări de bine, sănătate, fericire, pace și liniște sufletească. Fie ca activitatea Dumneavoastră bazată pe cunoștințe și profesionalism să aducă roade și succese, performanţă şi perfecţionare, respectul pacienților și colegilor.

 

1

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

Urmăriți-ne

Comentarii

Sondaj

Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană

PRO (100%)
100%
CONTRA (0%)
0%
Voturi total: 1
Perioadă
-